Торонто – Сейнт Луис: Сейнт Луис над 2,5 гола

BGBookmaker
февруари 14, 2024
82 Прегледи

Нашият избор: Торонто – Сейнт Луис: Сейнт Луис над 2,5 гола

14.02.2024 01:07

Формата на Сейнт Луис е страхотна през последните седмици. Блус спечелиха седем от последните си осем мача, процъфтяват в офанзивен план и дори доминираха в последния мач в Монреал със 7:2. Благодарение на тези резултати те се изкачиха на осмо място в таблицата на Западната конференция и биха искали да надградят представянето си в следващия мач в Торонто.

Кленовите листа несъмнено са качествен отбор в офанзивен план. Що се отнася до защитата и вратарския пост, там нещата стоят малко по-зле. Освен това на домакините ще липсва Морган Райли, който във вторник има дисциплинарно изслушване за кръстосана проверка в главата на Ридли Грейг от Отава.

Въпреки че в офанзивен план Торонто може да превъзхожда съперника си, те ще трябва да работят здраво, за да спрат темпото. Вратарите и отсъствието на Райли определено не играят в тяхна полза.

На какво да заложим:

През изминалите години в мачовете между Торонто и Сейнт Луис са били отбелязани много голове, а като прибавим и факта, че Торонто от дълго време има проблеми в задните линии, Сейнт Луис може да се възползва от това. Блус вкараха три или повече гола в седем от последните си осем мача и ще продължат в същия дух и в следващия мач.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

IVIBETЗаложете на Ivibet със 100% бонус при първия си депозит!!
Автор BGBookmaker