Сан Хосе: хендикап +2

BGBookmaker
март 14, 2024
128 Прегледи

Нашият избор: Сан Хосе: хендикап +2

15.03.2024 00:07

Сан Хосе е олицетворение на мизерията през този сезон, като с едва 39 точки в момента са най-лошият отбор в НХЛ. Но от време на време успяват да постигнат приличен резултат, защото противникът им просто ги подценява. За последен път те загубиха във Филаделфия само с един гол разлика – 2:3, а преди това спечелиха в Отава с 2:1. Тази вечер те се изправят срещу отбор, който е в безпорядък.

Междувременно капитанът Сидни Кросби трудно приема факта, че отборът е продал неговото придворно крило и добър приятел Джейк Гентцел на последния краен срок за размяна. След 18 години в кариерата си в НХЛ той е свикнал Пингвините да правят крачки към плейофите, да вървят напред, да имат манталитет на победители. Тази година за първи път те продадоха и за иконата на клуба това е нещо, с което той не се е примирил. Не го е направила и останалата част от отбора, която е отражение на него в огледалото. Питсбърг е загубил последните си 4 мача с общ резултат 2-17. Това е нереална и тъжна случка.

Вярно е, че може просто да настигнат отбор като Сан Хосе. Но „акулите“ имат няколко неща, които го правят по-проблематичен. Първо, те разполагат с пълна сила. Те са реализирали седем от седемте си възможности в последните четири мача. Освен това имат успеваемост на стрелбата от 12%, което е петият най-добър резултат през месец март. Питсбърг е на последно място с 3,5 процента.

На какво да заложим:

Не казваме, че „акулите“ трябва да спечелят, макар че дори това е съвсем реалистично в ситуацията на Питсбърг. Но за домакините тази вечер няма да е никак приятно, така че Сан Хосе може да постигне резултат, който да не е срамен. Хендикапът от два гола плюс е безопасен и все още е на добра ставка.

Доверие: 7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

WAZAMBAЗаложете на Wazamba със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker