Питсбърг-Нашвил: вторият отбор, който вкара повече от 3 гола

BGBookmaker
април 17, 2024
117 Прегледи

Нашият избор: Питсбърг-Нашвил: вторият отбор, който ще отбележи повече от 3 гола

Питсбърг неочаквано все пак си проправи път към борбата за плейофите в края на редовния сезон, въпреки че хвърли кърпата, като продаде звездата Джейк Гентцел в крайния срок за трансфери. Но той все още е там, все още има група около Сидни Кросби, която успя да измъкне 16 точки от последните 10 мача, най-много в Източната конференция. Три дни преди края на редовния сезон „пингвините“ са само на една точка от място в плейофите.

Източната конференция прилича на маратон с охлюви. Отбори като Филаделфия или Детройт, които преди време бяха сигурни за място в плейофите, напредват бавно, а отбори, които смятахме за изпаднали от играта, като Айлендърс или Питсбърг, започнаха да им дишат във врата. За „пингвините“ шансът все още е налице и треньорът Майк Съливан се опитва всячески да пусне в игра вратаря, който само преди 14 дни даваше отлични резултати – Алекс Неделкович.

Той блесна в началото на април срещу Рейнджърс и Вашингтон и буквално открадна няколко победи. Но изглежда уморен. Той е хванал 10 от последните 11 мача. В предишните три получи поне по три гола и изглежда, че издиша. Тази вечер той все пак е на вратата срещу силния отбор на Нешвил. Той има най-много удари към вратата през последните осем дни (средно по 36 на мач) и страхотна силова игра (30%). Тази вечер той играе последния си мач от редовния сезон и не може да завърши по-добре от седмото място (но все още може да прескочи Вегас).

Така или иначе, той ще започне плейофите на път и ще получи силен съперник в първия кръг – Далас или Ванкувър. Той не разполага с мотивацията на Пингвините днес, но със сигурност няма да изпусне нищо днес, когато решаващият етап от сезона чука на вратата.

На какво да заложим: Нешвил изглеждат много добре в предни позиции в момента и тази вечер ще се изправят срещу отбор, който играе екзистенциален мач, но вратарят им изглежда доста уморен. Освен това Пенс в момента не излизат много на късо, а от друга страна, силовите игри работят за Нешвил. Гостите могат да вкарат три или повече гола днес с лекота.

. Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

BETWINNERЗаложете на Betwinner със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker