Пилзен – Фиорентина: 2

BGBookmaker
април 11, 2024
122 Прегледи

Нашият съвет: Plzen – Fiorentina: 2

11.04.2024 18:45

Последният представител на Чехия за Купата – Виктория Пилзен, ще открие четвъртфиналите на Конферентната лига с домакинство на италианския Фиорентина в четвъртък.

Западночехите са аутсайдерът в предстоящия мач, което важи и за прогреса. Въпреки че треньорът Кубек и неговите подопечни се представят добре в Купата на европейските шампиони, този път те ще се изправят срещу най-силния съперник, който са срещали в ЕКТ. Досега Пилзен е избягвал съперници от първите пет европейски лиги, които са различни от Сервет, Загреб или Астана. Преди двубоя с италианския тим Плзена има проблем по краищата на терена, повечето от крилата имат здравословни проблеми. Сикора получи сериозна контузия през уикенда, нито Жирка, Москера или Копич са напълно здрави. Последният е най-близо до място в стартовия състав.

Фиорентина загуби с 0:1 от Ювентус в Серия А в неделя и потвърди, че в момента не се намира в идеална форма (имаше тежък жребий в първенството). От друга страна, те доминираха в Торино, като притежаваха 75% от топката срещу Старата госпожа. И в двубоя с Плзен италианският клуб ще контролира топката, а техническата зрялост на отделните играчи е на по-високо ниво, отколкото при домакините. В състава има редица страхотни играчи, които имат потенциала да направят разликата, Гонзалес, Бонавентура, Белоти, Иконе, Барак и други могат да вкарат от дистанция и от близко разстояние. При всички положения гостите ще поставят Пилзен под напрежение и ще вкарат голове в мача. В най-добрия случай дори Плзен може да вкара гол, тъй като Фиорентина събира чисти мрежи доста рядко от средата на януари насам.

На какво да заложим:

Чешкият футбол се нуждае от точка в двубоя с Фиорентина, но това ще бъде трудно срещу изключително качествен съперник. Гостите вкарват много голове за купата, отборът натиска максимално докрай. Италианският тим ще контролира играта, което е основна предпоставка за важна победа.

Доверие:

6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

BETWINNERЗаложете на Betwinner със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker