Остън Матюс (TOR): вкарва гол

BGBookmaker
април 16, 2024
122 Прегледи

Нашият избор: Auston Matthews (TOR): вкара гол

17.04.2024 01:37

Днешният ден може да се окаже исторически момент. Само осем играчи в историята са успели да достигнат границата от 70 гола. Уейн Грецки, Марио Лемие, Брет Хъл, Фил Еспозито, Джари Кури….. За последен път този показател е бил достигнат преди 31 години, когато Александър Могилни и Теему Селанне го преодоляват.

Това е изключителен подвиг, който Остън Матюс може да постигне днес. Торонто играе предпоследния мач от редовния сезон във Флорида. В него имаше тълпи от фенове, които долетяха от Торонто. Всички те искат да бъдат там за този важен момент. Матюс е най-добрият стрелец от сегашното поколение. След две години (може би) Александър Овечкин ще счупи абсолютния рекорд по голове на Грецкиһттрѕ://….., но вероятно няма да му се радва дълго, защото Матюс е на път да го надмине.

Торонто вече не може да промени позицията си в таблицата. Предстои им да се изправят срещу третия отбор в Атлантическата дивизия и съперник тази вечер – Флорида Пантърс. Не може да се предположи, че Торонто ще запази звездите си. Днешният ден е за очертаване на територия, предварителен преглед на серията, която ще бъде в разгара си следващата седмица. Миналата година Флорида отстрани Торонто с 4:0 в двубоите и Кленовите листа са нетърпеливи за реванш. Матюс, Нюландер и компания определено ще играят с пълния си потенциал днес, но фокусът на стъпката за победа над съперника е и върху индивидуалния успех на Матюс. Отборът ще работи за него, въпросът е и в неговия успех.

На какво да заложим: Матюс е убиец, способността му да вкарва голове се проявява през целия сезон. Тази вечер той ще достигне рекордните за всички времена 70 гола.

Доверие: 6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker