Острава – Пилзен: двоен шанс 0-0

BGBookmaker
февруари 13, 2024
89 Прегледи

Нашият съвет: Острава – Пилзен: двоен шанс 0:0

13.02.2024 18:00

Нито един от двата отбора не започна добре пролетта, като в случая с Острава можем да говорим за срам. Те претърпяха поражение с 0:3 на почвата на амортизирания Чешке Будейовице след изпълнение, което беше толкова трагично, колкото и резултатът. Отборът изглеждаше слаб, като в началото на подготовката, когато футболистите са подложени на най-голямо физическо натоварване и краката им не работят. Всъщност треньорът Павел Хапал заяви след мача, че беговите качества на някои играчи са били недостатъчни. Самият Хапал веднага попадна под огромно напрежение след първия пролетен кръг, включително и в края на есента Баник загуби шест от осем мача и това постепенно става недопустимо.

Очаквайте обаче един по-различен Баник срещу Пилзен, по-смел, по-активен, по-агресивен, по-борбен. В домакинските мачове пред своите фенове играчите не си позволяват да играят на половин газ, което показаха в есенното дерби срещу Славия, срещу която загубиха с 2:3, но можеха да напуснат терена с усещането за добре свършена работа. Евертон, чиято сага беше разрешена точно преди мача в Будейовице, можеше да започне от самото начало, където се появи през второто полувреме.

За разлика от Острава, Плзен вкара гол в първия пролетен кръг, но не може да бъде доволен, той загуби домакинството си над Млада Болеслав (1:1) в края след дузпа, която излезе малко извън рамките на вратаря Йедличка, но той не прецени добре ситуацията в бялата точка и ненужно скочи под краката на Ваничек, който едва ли щеше да завърши своя удар към вратата, а по-скоро към ъгловия флаг. Йедличка, който получи шанс след напускането на Станек в Славия и по време на заболяването на Байер, направи няколко добри спасявания, но не успя да реализира ключовия момент. Благодарение на колебанията на Словачко, намиращата се на трето място Виктория поне се отдалечи на точка от отбора от Храдище и може да увеличи преднината си в Острава.

На какво да заложим:

Във всеки случай, Плзен е спечелил само веднъж в последните четири мача в Баник, като домакините спечелиха последния мач с 2:1, а другите два завършиха наравно. Равенство на полувремето или в края изглежда най-вероятният изход от мача във вторник. И двата отбора трябва да отбележат гол.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

BETWINNERЗаложете на Betwinner със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker