Осака Н. – Плишкова Ка.: Повече от 20,5 гейма

BGBookmaker
февруари 15, 2024
129 Прегледи

Нашият съвет: Осака Н. – Плишкова Ка.: Повече от 20,5 гейма

15.02.2024 17:15

Каролина Плишкова не спира да изненадва. След като в общи линии се бореше през целия минал сезон и в началото на тази година, тя хвана втория си дъх. След като се срина до 78-о място в световната ранглиста, тя се развихри миналата седмица в Клуж, за да спечели първия си трофей от четири години насам, в неделя вечерта отлетя за Доха и вече успя да се справи с три тежки трисетови битки на турнира в Катар.

Общо взето, Плишкова спечели осем поредни победи и седем от тях за седем дни, дори и с трудния нощен полет от Румъния до Катар, за който не разполагаше дори с 24 часа. В четвъртък тя ще изиграе осмия си мач за осем дни и ще предизвика бившата номер едно в света Наоми Осака, която успя да победи по-рано през сезона.

Осака не играе тенис на най-високо ниво след завръщането си от отпуск по майчинство. Преди турнира в Доха тя беше загубила три поредни срещи и достигането до четвъртфиналите е голяма изненада. Вярно е обаче, че положението ѝ беше улеснено от Леся Цуренко, която не влезе в мача срещу японката в осмия кръг.

На какво да заложим:

Първият мач за сезона стигна до три сета. На Плишкова не може да се отрече отличната форма преди следващия двубой и най-вече голямата й борбеност, благодарение на която обърна двубоите с Анна Калинска и Линда Носкова. Срещу Осака я очаква дълъг мач и тя отново ще се напъне за поредното си бойно представяне. Независимо дали ще се класира напред, или ще загуби, мачът ще включва поне 21 гейма.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

BETWINNERЗаложете на Betwinner със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker