Нюкасъл – Тотнъм: 2

BGBookmaker
април 12, 2024
123 Прегледи

Нашият съвет: Нюкасъл – Тотнъм: 2

13.04.2024 13:30

Победата с 1:0 във Фулъм доближи Нюкасъл до шестото място с разлика от само две точки, а трите победи в предишните пет гостувания им дават надежда за успешен край на сезона. Тотнъм обаче също празнува победа в последното си гостуване, побеждавайки Нотингам с 3:1, за да се придвижи до челната четворка.

Участието във всяка европейска купа ще се счита за постижение за Нюкасъл. Не е изненадващо, тъй като той все още не може да разчита на редица контузени играчи до края на сезона и продължава да бъде преследван от несигурността около Сандро Тонали, който е изправен пред удължено наказание, и все още губи местата за купата.

Ситуацията в Тотнъм е много по-весела. Шпорите най-накрая прескочиха Астън Вила и въпреки че имат еднакъв брой точки, мачът настрана представлява голямо предимство за тях. Освен дългосрочно контузените, на гостите ще липсва само Ричарлисон, а именно завръщането на повечето от основните фигури в състава е причината Тотнъм да спечели четири от последните си шест мача в лигата.

На какво да заложим:

Тотнъм са спечелили само един от последните си шест мача навън (1-3-2), но той беше най-важният – в Астън Вила (4-0). Окуражени от придвижването си в топ четири, гостите ще спечелят и срещу обезверен и уморен съперник.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker