Наполи – Фрозиноне: Наполи +2.5g

BGBookmaker
април 14, 2024
126 Прегледи

Нашият съвет: Наполи – Фрозиноне: Наполи ще даде +2.5g

14.04.2024 12:30

Четири гола за 14 минути през второто полувреме донесоха на Наполи ценна победа с 4:2 в Монца и отборът на Франческо Калцона започва този кръг само на две точки от шестото място. Фрозиноне също може да бъде доволен от последния мач, тъй като изигра безголово равенство с четвъртия Болоня.

Феновете на Наполи в Монца стачкуваха през първите 15 минути, за да покажат недоволството си от представянето на отбора през този сезон, но в крайна сметка останаха доволни. Сега Наполи се завръща у дома, където трябва да подобри мрачния си рекорд (6-4-5) и където за последно загуби от Аталанта с 0:3.

След равенството 1:1 с Дженоа, Фрозиноне също спечели точка срещу Болоня (0:0), но не избегна отпадането заради победата на Емполи. Фрозиноне има втората най-лоша защита в лигата (61 допуснати гола) и вероятно ще се бори за оцеляване до самия край. След това, на терена на настоящата десетка, е загубил всичките си осем гостувания и е получил поне три гола в пет от тях.

На какво да заложим:

Наполи трябва да победи безпроблемно още един отбор от южната част на Италия, в противен случай ще им бъде изключително трудно да се класират за купата. За щастие на феновете на домакините, Партенопеите са успели да се справят с всичките си седем мача срещу настоящите отбори от челната четворка досега, включително и с победата с 3:1 в първата среща.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker