Монпелие – Веспрем KC: победител Веспрем -1.5 гола

BGBookmaker
март 1, 2024
95 Прегледи

Нашият съвет: Montpellier – Veszprem KC: победител Veszprem -1.5 гола

29.02.2024 20:45

Стари приятели се срещат в Монпелие. В състава на френския отбор, който стана европейски шампион през януари, има девет играчи – петима за домакините и четирима за гостите. Но ключовите от тях носят фланелката на Веспрем – Ремили е обявен за MVP на турнира, Фабрегас за най-добър пивот.

В същото време това ще бъде сблъсък на съседите по маса, но те са разделени от шест точки разлика, която Монпелие вече не може да намали в последните два кръга и ще се класира за осмия кръг от четвърто или пето място. Веспрем има по-голяма мотивация, те все още са в играта за директна промоция, изостават само на две точки от втория Магдебург, на когото са домакини в последния кръг. През есента унгарският гигант спечели фамозно в Барселона, която унижи с 41:36, за да се провали в домакинския реванш (30:31), а след това неочаквано загуби с 30:37 в Плоцк.

След Еврото обаче той е в по-добра форма от Монпелие, който загуби последните си два мача – първо се представи слабо в Шампионската лига в Плоцк (18:22), а след това у дома в Националната лига отстъпи на ПСЖ с 26:31.

На какво да заложим:

Веспрем спечели първия мач у дома с близкия резултат 33:31, но това беше през септември, когато Монпелие беше в пълен състав. Сега му липсват играчите, които тогава вкараха 13 гола в Унгария. Равносметката от мачовете между двата отбора е категорично в полза на унгарския тим, който е спечелил осем от последните девет. Поставете двойката с разлика от поне два гола.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

IVIBETЗаложете на Ivibet със 100% бонус при първия си депозит!!
Автор BGBookmaker