Лос Анджелис – Ванкувър: 2

BGBookmaker
март 6, 2024
129 Прегледи

Нашият избор: Лос Анджелис – Ванкувър: 2

5.3.2024

Ванкувър вече преживя най-лошата си серия през сезона, като не успя да спечели седем мача в редовното време. Напълно вероятно е ситуацията около звездата Елиас Петершон да се е отразила на целия отбор. Ръководството дълго време искаше да го притисне да подпише нов договор, защото след година той ще бъде свободен агент и от него ще зависи посоката на развитие на организацията. В края на краищата това даде резултат. С наближаването на крайния срок за размяна се съобщава, че на масата е паднала много интересна оферта от Каролина. А за Ванкувър се говори, че я обмисля сериозно.

Но в крайна сметка той се съгласи на договор с Петерсон за още осем години и камъкът падна от сърцето на всички. Много е вероятно тази фундаментална несигурност да се е просмукала в целия отбор. След като това беше направено, Канукс победиха Анахайм в първия мач с 2:1. Резултатът изглежда неубедителен, но Канукс бяха забележимо по-добрият отбор.

Сега те играят с Лос Анджелис, значително по-добър отбор, който преди няколко дни ги победи с 5:1. Вярвайте, че Канукс ще се опитат да отвърнат на удара, като сега знаят, че целостта на отбора ще остане непокътната и ще се борят с пълни сили за купа „Стенли“.

На какво да заложим:

Това може да е битка на отбори, които скоро ще се сблъскат един с друг в плейофите. Ванкувър има какво да върне и след като се отърваха от несигурността около Петерсон, ще бъдат по-спокойни. Отборът е на път, сега е време да празнува. Шансовете са изравнени, но все пак Ванкувър трябва да спечели този мач.

Доверие:

6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker