Колорадо – Чикаго: Колорадо -2.5 гола

BGBookmaker
март 5, 2024
92 Прегледи

Нашият избор: Колорадо – Чикаго: Колорадо -2,5 гола

05.03.2024 03:07

Колорадо Аваланш са четвъртият отбор в Западната конференция и един от най-големите претенденти за Свещения граал на хокея. Представянето на отбора не е идеално през последните седмици, но основното в редовния сезон е да се завърши на местата за изпадане, с което играчите на Лавините се справят отлично.

И в много мачове с удоволствие се стрелят. През миналата седмица силата им се усети в Далас, който Колорадо победи с 5:1, а също и в Чикаго. В началото на март „черните ястреби“ играха в Илинойс и Колорадо декласираха съперника си с 5:0.

Сравняването на представянето на Колорадо и Чикаго не е достатъчно добро. Черните ястреби са отбор, който се възстановява, поради което напълно отпаднаха през втората половина на сезона, когато много отбори навлизат в плейофен режим и повишават нивото си на представяне. Те загубиха шест поредни и четиринадесет от последните си петнадесет мача. В много моменти те изобщо не се хващат на леда, за което свидетелства мрачният им рекорд от 125:218.

На какво да заложим:

Последният път, когато Колорадо и Чикаго играха помежду си, Лавините спечелиха. Отборът на Нейтън Маккинън, Мика Рантанен и Кейл Макар ще се стреми да победи съперника си с поне три гола в следващия мач.

Доверие:

6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

WAZAMBAЗаложете на Wazamba със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker