Каляри – Верона: 1

BGBookmaker
април 1, 2024
127 Прегледи

Нашият съвет: Каляри – Верона: 1

01.04.2024 15:00

Борещият се за спасение Каляри загуби с 0:1 в Монца преди националната пауза, но успя да запази дистанцията от зоната на изпадащите благодарение на колебанията на останалите. Верона също е на две точки от зоната на изпадащите, като за последно загуби с 1:3 у дома от Милан.

Каляри се завръща у дома, където при последното си гостуване победи Салернитана с 4:2, печелейки пети от предишните си 10 домакински срещи (5-3-2). Представянето на сардинците у дома на Острова ще бъде това, което ще реши евентуалното им спасение, като сблъсъкът с Верона ще бъде един от ключовите. И Каляри се справиха много добре у дома срещу другите си съперници за оцеляване, като победиха Салернитана, Сасуоло и Фрозиноне и направиха равенства с Удинезе и Емполи.

Верона излезе начело в последния мач, побеждавайки Лече с 1:0, но иначе не е сред страшилищата на домакините – те са спечелили само девет точки при гостуванията си този сезон (2-3-10). Преди победата в Лече пък гостите бяха загубили пет от шестте си гостувания (0-1-5) и не бяха отбелязали гол в три от тях.

На какво да заложим:

Каляри преживя интересен обрат в края на февруари, когато отборът се съвзе и започна да постига неочаквано добри резултати. Освен това почивката на националния отбор ще помогне при силно натоварения състав (особено с офанзивни играчи), а Рособлу ще потвърдят вътрешната си специализация.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

IVIBETЗаложете на Ivibet със 100% бонус при първия си депозит!!
Автор BGBookmaker