Бъфало – Отава: 02

BGBookmaker
март 27, 2024
128 Прегледи

Нашият избор: Бъфало – Отава: 02

28.03.2024 00:07

И двата отбора де факто са приключили сезона, но поне могат да изградят нужния морал за следващия сезон, когато се надяваме, че двата отбора най-накрая ще атакуват плейофите. Бъфало е сочен за фаворит в този мач, но настоящата форма е в полза на Отава. Последните успяха да отстранят два силни отбора през уикенда. Възходящия Ню Джърси и Едмънтън, един от основните фаворити за титлата. Вратарите Юнас Корписало и Антон Форсберг помогнаха и в двата мача, както и в силовите игри. Сенаторите са по-близо до нормалното по отношение на очакваните голове и опасните удари. Не е нищо революционно, но те не бяха откровено надиграни в нито един от гореспоменатите мачове.

Това Бъфало имаше тежко пътуване, като загуби три от пет мача. Представянето беше неравностойно. След победата в Сиатъл изглеждаше, че Сейбърите все още ще се борят за място в плейофите, а след това абсолютно изгоряха във Ванкувър. След това бяха пометени от Едмънтън с 8:3, след което Сабрите откраднаха победа с 4:1 в Калгари (два гола на празна врата). Бъфало изобщо не са добри в пресичането и във всеки мач получаваха гол от игра с превъзходство.

В последните четири мача то бе надхитрено значително с 25-35. Може би е по-добре сега да играе у дома, в собствената си дивизия, срещу отбор, който познава. Но със сигурност не е фаворит, коефициентите би трябвало да са равни и за двете страни.

На какво да заложим? Ето защо е за предпочитане да играете с непобедените гости, чиито представяния са малко по-добри напоследък. Отава 02.

Доверие: 7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

1XBETЗаложете на 1xbet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker