Атл.Мадрид – Дортмунд: по-малко от 2.5 гола в мача

BGBookmaker
април 10, 2024
121 Прегледи

Нашата прогноза: Атл.Мадрид – Дортмунд: по-малко от 2,5 гола в мача

10.04.2024 21:00

Двата клуба приветстваха четвъртфиналния жребий, като в групата имаха по-трудни съперници. Така от четирите двойки тази е най-малко атрактивна и се очерта доста изненадващ полуфиналист.

Атлетико вече нямаше голяма вяра в осминафинала срещу Интер, особено когато „лос рохибланкос“ загубиха с 0:1 след слабо представяне на „Сан Сиро“ и инкасираха първи победа в домакинския реванш. Въпреки това, ако Атлетико е силен в нещо, то това е в домакинските мачове от Шампионската лига. Те обърнаха резултата, наложиха продължения, а след това успяха да се справят и с дузпи. Като се има предвид посредственият им рекорд при гостуванията, те ще заложат и на домашна почва в четвъртфиналите.

В крайна сметка в елиминационната част на Шампионската лига, под ръководството на треньора Диего Симеоне, клубът не е загубил дори един от 16-те си мача (10 победи) пред своите фенове. Магията не се е изгубила дори след преместването от стадион „Висенте Калдерон“ на „Уанда Метрополитано“. Голът във вратата на Интер беше едва четвъртият, който „рохибланкос“ допуснаха у дома в плейофите на Шампионската лига.

Дортмунд се класира за плейофите от групата на смъртта (Нюкасъл, ПСЖ, Милан), в която загуби само първия мач в Париж, като в осмия кръг отстрани ПСЖ с 3:1 след равенство 1:1 в Холандия и се справи с 2:0 на реванша у дома. Въпреки това, подобно на Атлетико, той имаше непостоянен сезон. Той може да доминира в мачовете, но и напълно да изпадне от ролята си. Затова и Борусия е едва пета в Бундеслигата, а в последните два кръга показа и двете си лица – след като спечели с 2:0 в Байерн Мюнхен след десет години, загуби с 0:1 у дома от Щутгарт.

На какво да заложим:

И двата отбора смятат, че имат големи шансове да достигнат до полуфиналите. Особено в първия мач в Мадрид може да се очаква тактически шах, Симеоне е привърженик на дисциплината и работата в защита. Повече от два гола няма да паднат в Мадрид.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

WAZAMBAЗаложете на Wazamba със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker