Аризона – Минесота: 2

BGBookmaker
февруари 15, 2024
85 Прегледи

Нашият избор: Аризона- Минесота: 2

15.02.2024 03:37

Минесота е отбелязала този мач в календара си предварително. Точно преди един месец те загубиха с 0:6 у дома от Аризона. Това беше срамно представяне на отбор, който все още има слаба надежда за участие в плейофите. Играчите помнят добре тези поражения и с нетърпение очакват реванша. Това ще се случи тази вечер, когато двата отбора ще играят отново един срещу друг в Темпе, дома на Койотите.

Минесота влиза в този мач с добра форма. Те спечелиха три поредни мача след почивката за Мача на звездите. Всички те са емоционални по свой начин за вратаря Марк-Андре Фльори, тъй като Дивите победиха последователно Чикаго, Питсбърг и Вегас – все бивши клубове на легендарния вратар. Особено мачът във Вегас беше страхотен. Отборът беше воден от младите звезди Мат Болди, Марко Роси и Брок Фабер, които ясно показаха, че този отбор вече им принадлежи. Залагането на точка с Болди например има смисъл, защото той изглеждаше като танк в последните мачове.

От друга страна, Аризона потъва в криза на резултатите, след като загуби шест поредни мача, а събитията около клуба, със спекулациите, че скоро ще бъде обявено преместване в друг град, със сигурност няма да допринесат за спокойствието на играчите.

На какво да заложим:

Минесота е на гребена на вълната и има какво да върне на Аризона. Очаквайте доминиращо представяне от тях тази вечер. Заложете на чиста двойка.

Доверие: 6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

20BETЗаложете на 20bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker