Аризона – Каролина: 2

BGBookmaker
февруари 17, 2024
131 Прегледи

Нашият избор: Аризона – Каролина: 2

17.02.2024 03:07

Аризона губи позиции. С представянето си през този сезон Койотите показаха, че искат да стигнат до плейофите, но през последните седмици тези им усилия претърпяха удар. Отборът е в серия от седем поредни загуби и падна до 13-о място в таблицата на Западната конференция, на десет точки зад първите осем.

В това не особено добро настроение Аризона ще посрещне Каролина, които спечелиха пет от последните си седем мача и се изкачиха на четвърто място в Източната конференция. Ураганите също успяха да победят Аризона през този успешен сезон – с 3:1 в края на януари.

Защо Аризона спря да се справя добре? Излязлият от форма вратар Конър Инграм, който беше централната фигура във възхода на този млад и хищен отбор. А срещу офанзивно надарената Каролина ще бъде изключително трудно за Инграм или дори евентуално за Веймелка, който напоследък не е много надежден.

На какво да заложим:

Аризона не е във форма и ще трябва да изиграе няколко мача срещу по-слаби съперници, за да си възвърне увереността. Каролина определено не е по-слаб съперник и това ще си проличи на леда.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

20BETЗаложете на 20bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker