Автомобил Garcia. – Collins D.: Collins D. -2,5 скъпоценни камъка

BGBookmaker
март 27, 2024
129 Прегледи

Нашият избор: Garcia Car. – Колинс Д.: Колинс Д. -2,5 скъпоценни камъка

27.03.2024 18:00

От около началото на февруари, тоест откакто обяви, че ще се оттегли този сезон, Даниел Колинс играе страхотно. Сякаш натискът, че трябва да играе за резултати, е паднал от нея след обявяването на намерението ѝ, и тя играе със стила, който я изведе в първата десетка в света преди няколко години. Тя ще играе на третия си четвъртфинал от февруари насам, след като успя да надгради успехите си в Доха и Остин в Маями, където беше точно в топ 8.

На пътя на 30-годишната американка към първия й полуфинал за сезона и първи от миналия септември насам стои също толкова възрастната французойка Каролин Гарсия. Тя успя да победи Наоми Осака и Кори Гауф в Маями, което бяха много ценни скалпове за нея, които ще й позволят да играе на четвъртфинал за първи път през този сезон.

Огромният недостатък за Гарсия преди четвъртфиналния двубой обаче е, че тя не може да се справи със стила на Колинс. Тя се е изправяла срещу американската тенисистка през 2019, 2022 и 2023 г. и във всички случаи е губила в два сета. Освен това всички двубои са се играли на бетон, какъвто е и турнирът от сериите WTA 1000 в Маями. Това е и причината, поради която Колинс е хартиеният фаворит в сблъсъка, въпреки че е по-нископоставена играчка от Гарсия.

На какво да заложим:

Колинс го има за Гарсия. Тя я е побеждавала, когато е играла добре, както и в години, когато не е била част от най-добрите играчи в широкия свят. Като се има предвид колко добре играе американката, откакто обяви края на кариерата си, тя трябва да бъде смятана за фаворит в четвъртия мач помежду им. Досега тя винаги е печелила в два сета, а на четвъртфинала в Маями ще спечели с разлика от поне три гейма.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker