Швейцария – Чехия: 2

BGBookmaker
май 26, 2024
57 Прегледи

Нашият съвет: Швейцария – Чехия: 2

26.05.2024 20:20

Отборът на Чехия ще играе за златото на Световното първенство у дома и ще се изправи на финала срещу Швейцария, от която загуби в предварителната група.

Този път обаче чешкият отбор има повече карти за изява, особено след представянето си на полуфинала, в който унищожи звездната Швеция с разлика в класите (7:3).

Отборът на треньора Рулик се подобрява с всеки изигран мач след пристигането на звездите от чужбина, особено добре работи втората линия с Кубалик, Кемпф и Нечас. В сравнение с първия мач срещу швейцарците ще разполагаме с Пастрнак и Заха, както и с гореспоменатия Нечас, който на практика е незащитим. Нападателят на Каролина е невероятно бърз на кънките си, има страхотен контрол върху шайбата и вижда играта перфектно.

Добавете към това домашната обстановка и повече време за почивка, тъй като чехите изиграха мача си в ранния следобед в събота.

От друга страна, Швейцария излезе на терена срещу Канада (3:2п) и макар да беше очевидно по-добра през първия период, след това отборът се изнерви и загуби много от темпото, включително и в продълженията. Тогава спечелването на дузпи е донякъде лотария, въпреки че отборът на Хелветиканския кръст показва, че е изключително силен в тази дисциплина на първенството.

Швейцария също имаше натоварена програма в четвъртфиналите, като трябваше да пътува от Прага до Острава и обратно, а това са все малки детайли, които в крайна сметка могат да се сумират. На финала отборът на гостите ще разчита на първата линия, но останалата част от отбора не е толкова опасна, колкото триото Хишир, Нидеррайтер и Фиала.

Това би трябвало да е неоспоримо предимство за чешкия отбор, домакините разполагат с продуктивни втора (на Кемпф) и трета линия, а първата линия с Пастрнак има огромен потенциал. Най-добрият чешки стрелец в чужбина все още не е вкарал гол на Световно първенство, но това ще се промени в неделя, като в събота си направи най-добрия подарък за рождения ден.

На какво да заложим:

И двата отбора имат огромна мотивация, но мотивацията на чешката страна у дома е малко по-голяма. Седемте гола в мрежата на Швеция показват, че отборът има потенциал за отбелязване на голове, като повече играчи могат да решат мача, отколкото от страна на Швейцария. Ако чехите запазят темпото от съботния мач, те ще спечелят в нормално време.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker