Холандия – Англия: всеки отбор продължава да бележи голове/ОН

BGBookmaker
юли 8, 2024
13 Прегледи

Нашата прогноза: Холандия – Англия: всеки от отборите да отбележи по още голове/ОН

10.07.2024 21:00

Англия е на полуфинал за трети път в последните четири големи турнира, но с това се изчерпва списъкът с позитиви от представянето им на тазгодишното Евро. Албионците и най-вече треньорът Гарет Саутгейт са изправени пред критики за неубедителни представяния и само титлата може да ги спаси. На полуфиналите те ще се изправят срещу офанзивно настроените холандци, които стигнаха до полуфиналите на Европейското първенство въпреки (под) средната си защита.

Англичаните са подобен случай на Франция, но за разлика от нея от време на време ще показват проблясъци на огромния си потенциал. Но те излизат от сивото само когато чиповете са на земята, и то за кратко. В осминафинала срещу Словакия (2:1 пп) те предотвратиха елиминирането, като вкараха ножица на Белингъм в последната минута на продължението, а в четвъртфинала срещу Швейцария (1:1, 5:3 при дузпите) включиха на по-високи обороти, когато изравниха в 75-ата минута, а Сака изравни пет минути по-късно.

Иначе слабо представяне от страна на най-скъпия отбор в турнира. Саутгейт не може да сглоби работещ отбор от играчи, които блестят в най-добрите клубове в света, те играят доста под възможностите си. Фодън е сянка на най-добрия играч във Висшата лига, Кейн е по-валиден в собствената си защита, Белингам избегна наказание за неприличен жест, с който отпразнува гола срещу Словакия. В обобщение, Англия направи далеч по-малко от очакваното в Германия. Парадоксално е обаче, че това може да се окаже достатъчно за финала, като Холандия е преодолим съперник за Албиона.

Оранжевите вкараха девет гола на първенството, два срещу Полша (2:1) и три в осминафинала срещу посредствената Румъния (3:0), за която самото излизане от групата беше голямо постижение. След това патриархът Мюлдура ги класира на полуфинал, като мачът срещу Турция (2:1) разкрива слабостите им в защита. Те отново допуснаха гол след корнер, вечен проблем за тях, и в крайна сметка устояха на натиска с голям късмет, като турците получиха твърде лесни шансове. Холандците разполагат с повече сила в нападение, като особено Гакпа се намира в отлична форма в турнира, вкарвайки три гола и допринасяйки и за класирането на полуфиналите. Голямата опасност идва от жокера Вегхорст.

На какво да заложим:

Англия е хартиеният фаворит в мача, но в първия мач срещу Сърбия те спечелиха едва след 90 минути. Така или иначе, можете да заложите на това и двата отбора да отбележат гол, което се случи в пет от последните шест мача.

Доверие:

6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker