Франция – Италия: по-малко от 2.5 гола в мача

BGBookmaker
септември 6, 2024
8 Прегледи

Нашият съвет: Франция – Италия: по-малко от 2,5 гола в мача

06.09.2024 20:45

Акцентът в петъчната програма на Лигата на нациите е сблъсъкът между два европейски гиганта, които не успяха да спечелят тазгодишното Евро и трябва да се поправят.

Франция може и да стигна до полуфиналите, но прагматичният им стил предизвика критики. Френският футбол беше скучен, а треньорът Дидие Дешан не успя да изведе от пътя на отбора си нападателната мощ. Отборът около Килиан Мбапе вкара само един гол в шестте мача, като един от тях дойде от дузпа, а два бяха отбелязани от противниците им.

Във всеки случай Дешан остана начело и повика очаквания състав за откриващите двубои от Лигата на нациите. Шанс може да получи крилото на Байерн Мюнхен Михаел Олисе, който блесна на Олимпийските игри. Нападението обаче отново ще бъде на Мбапе, който ще започне за националния отбор за първи път като играч на Реал Мадрид, където продължава с неубедителните си изяви от Еврото.

Ако Франция се радваше на полуфинала, то в Италия цари откровено разочарование след представянето им на Европейското първенство. Защитаващите титлата си шампиони отпаднаха в осмия кръг срещу Швейцария (0:2), като се измъкнаха в него с щастлив гол от дузпа в последния си мач в групата срещу Хърватия. Играта на „адзурите“ беше лишена от параметри, като най-добрият играч беше вратарят Доннарумма.

Отборът е в процес на необходимо възстановяване, като осем членове отпаднаха от състава за Еврото, а други, включително залагащият на грехове Тонали, се завръщат в отбора след почивката.

На какво да заложим:

И двата отбора имат своите проблеми в нападение, а публиката на „Принсес Парк“ ще види максимум два гола.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker