Франция – Испания: 2

BGBookmaker
септември 13, 2024
8 Прегледи

Нашият съвет: Франция – Испания: 2

13.09.2024 16:00

Испания е на косъм от класиране в елиминационните кръгове на Купа Дейвис. След безпроблемна победа с 3:0 над отбора на Чехия, те трябва само да победят Франция с някаква разлика, за да се класират напред. С третия в света Карлос Алкарас и елитния играч на двойки Марсел Гранолерс, който е способен да играе с всеки, надеждите на домакините във Валенсия са големи.

Французите загубиха първия си мач от Австралия с 1:2, така че пред тях изобщо не стоят добри перспективи. Поражението срещу Испания означава край на надеждите им за класиране. Артур Фийлс и Уго Хумберт ще участват в двубоите на сингъл. Филс може да успее в мача на двойки и да изведе отбора си начело (Испания ще пусне в игра Педро Мартинес или Роберто Баутиста), Хумберт няма да има много надежди срещу Алкарас, качествата са явно на страната на родната звезда. Решението може да се сведе до двойките, в които на хартия испанците са по-силни.

На какво да заложим:

Испания ще затвърди ролята си на фаворит в петък, ще вземе втората си победа и ще се класира за плейофите за Купа Дейвис през ноември.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

IVIBETЗаложете на Ivibet със 100% бонус при първия си депозит!!
Автор BGBookmaker