Финландия – Великобритания: Lehtonen Mikko Goal +0,5

BGBookmaker
май 12, 2024
61 Прегледи

Нашият съвет: Финландия – Великобритания: Лехтонен Мико Гол +0,5

12.05.2024 12:20

Финландия загуби с 0:1 от Чехия в откриващия мач на Световното първенство по хокей на лед след дузпи и би искала да повиши самочувствието си, особено в нападение. Финландците, които традиционно разчитат на добрата си игра в защита, все пак имат достатъчно играчи в редиците си, които притежават стрелкови качества, дори и сред защитниците.

Говорим по-специално за Мико Лехтонен, който стреля пет пъти по Лукаш Достал срещу чешкия отбор, но не се наслади на радостта от отбелязването на гол. Тридесетгодишният финландски редовен участник е вкарвал на всичките четири световни първенства, на които е участвал, и със сигурност не възнамерява да спре да го прави в Прага, където той и неговият отбор ще участват в група А.

Защитникът на швейцарския ZSC Lions също ще се стреми да перчи вратата на Великобритания с оръдейните си изстрели от синята линия, тъй като те се представиха силно срещу Канада, но все пак загубиха с 2:4. И ако той е толкова плодовит, колкото беше срещу чешкия отбор, има голяма вероятност някоя от шайбите да намери пътя си към британската клетка.

На какво да заложим:

Финландия, след поражението си от чешкия отбор, иска да се реваншира в следващия си мач и ще хвърли всичко от себе си срещу британците. Британците ще разполагат с всичко, което могат да съберат, включително и с офанзивни защитници като Мико Лехтонен. Авторът на пет попадения срещу чешкия отбор има голям шанс да отбележи осмия си гол в кариерата на Световно първенство.

Доверие:

6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

BETWINNERЗаложете на Betwinner със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker