ФК Копенхаген – Острава: хендикап ФК Копенхаген -1.5

BGBookmaker
август 7, 2024
12 Прегледи

Нашият съвет: ФК Копенхаген – Острава: хендикап ФК Копенхаген -1.5

07.08.2024 19:00

Атрактивен, но труден съперник очаква Баник в третия кръг на конференцията на Лига Европа. Те ще се изправят срещу клуба, който отстрани Спарта Прага с дузпи в третия кръг на миналогодишното издание на Шампионската лига и се класира за осмия кръг на милионерската надпревара за сметка на Манчестър Юнайтед и Галатасарай, където отпадна от Манчестър Сити.

Опитът за купата явно е на страната на ФК Копенхаген, който е 46-и в клубния коефициент на УЕФА, докато Острава събира точки в нея след дълги четиринадесет години. Във втория предварителен кръг те победиха Урарту два пъти (5:1, 2:0), но Копенхаген са няколко нива над арменския отбор.

Лъвовете постигнаха безпроблемна победа над Гибралтарските свраки (3:0, 5:1) и също се справят добре в датското първенство, където имат седем точки след три кръга. Неделната генерална репетиция у дома срещу Рандерс не протече по желания от Копенхаген начин, като се стигна само до равенство 1:1 от дузпи, но те ще бъдат още по-съсредоточени върху успешния старт на двубоя с Острава.

Баник отложи неделния мач с Карвина, за да съхрани силите си за двубоя в датската столица в сряда. Гостите на практика никога не са се изправяли срещу съперници от подобно качество, като изключим двубоите с челната тройка на чешкото първенство, с които не могат да се справят, обстановката ще бъде нова за тях. Играчите на Копенхаген са по-добри индивидуално и може би бразилецът Евертон ще може да се мери с тях в техническо отношение.

На какво да заложим:

Острава ще иска да вземе приемлив резултат в реванша, но сблъсъкът му с европейската действителност ще завърши с поражение с поне два гола.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

1XBETЗаложете на 1xbet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker