Уругвай – Боливия: многобой 1:0 2:0 3:0

BGBookmaker
юни 27, 2024
44 Прегледи

Нашият съвет: Уругвай – Боливия: многобой 1:0 2:0 3:0

28.06.2024 03:00

Нещата в Боливия кипят. Няколко генерали безуспешно се опитват да извършат военен преврат; междувременно футболистите ще се опитат да направят малко чудо на стадион „Метлайф“ в Ню Джърси, което ще бъде победа над издигащия се Уругвай.

Ла Верде загубиха единадесетия си мач от последните тринадесет (побеждавайки само Перу и Андора) и не са вкарали гол в шест мача, което не е изненадващо предвид липсата на какъвто и да е значим оръжейник. Срещу американците те отправиха шест удара, но предимно промоционални. Боливия е опасна само у дома в Ла Пас, където във високите планини на гостите им липсва кислород.

Уругвай има потенциал да спечели целия турнир, все пак заедно с Аржентина имат най-много титли (15) от най-старото континентално първенство. Те направиха добър старт на първенството, побеждавайки Панама с 3:1. Тя също има какво да подобрява, като в края на мача вкара два гола. Така или иначе, отборът няма много слабости и играе по забавен начин, с офанзивния стил на почерка на аржентинския треньор Марсело Биелса. Уругвай разгроми Мексико с 4:0 в генералната репетиция преди турнира и е втори в световните квалификации след шест кръга.

На какво да заложим:

Уругвай спечели последната си квалификация за Световната купа с 3:0 у дома през ноември миналата година, а резултатът от мача в четвъртък може да покрие многохилядната ставка 1:0 2:0 3:0.

Доверие:

6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

20BETЗаложете на 20bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker