Тур дьо Франс: етап 20 – класиране – победител Pogačar T.

BGBookmaker
юли 20, 2024
33 Прегледи

Нашият съвет: Тур дьо Франс: 20-то етапно класиране – победител Погачар Т.

20.07.2024 13:45

На тазгодишното издание на Тур дьо Франс му предстои предпоследен етап, който ще бъде истинска планинска кулминация. Въпреки че е сравнително кратък, дълъг само 132,8 километра, той включва четири трудни изкачвания и над 4700 метра денивелация. Освен това в края пелотонът ще се изправи пред 15,8-километрово финално изкачване със средна денивелация от 7,3%. А това е нещо, което Тадей Погачар обича.

Лидерът на тазгодишната Обиколка, който кара в цветовете на UAE Team Emirates, вече спечели Джиро д’Италия тази година, където спечели шест етапа. Досега в настоящата Обиколка той е спечелил четири етапа, като всички те са планински. По този начин той напълно изпреварва Йонас Вингегаард и Ремко Евенепоел, които са основните му съперници за жълтата фланелка.

Тъй като последният етап в неделя ще бъде планинско изпитание по часовник, в което всичко може да се случи, Погачар със сигурност ще се стреми да спечели още една победа и да увеличи вече сравнително комфортната си преднина в челото на Обиколката. Той вече показа в Джиро, че доминира в планините тази година, и затвърждава формата си в Тура. Неговите съотборници също му помагат изключително много и ще изиграят огромна роля в предпоследния етап.

На какво да заложим:

Словенският състезател Тадей Погачар надминава себе си тази година и показва най-доброто представяне в кариерата си. 25-годишният Погачар прави най-добрия сезон в кариерата си според точките си и ще се стреми да потвърди това в следващия планински етап от Обиколката. Коефициентите за негова победа са много примамливи.

Доверие:

6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

WAZAMBAЗаложете на Wazamba със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker