Тотнъм – Уест Хем: първо полувреме: 1

BGBookmaker
октомври 19, 2024
7 Прегледи

Нашият избор: Тотнъм – Уест Хем: 1-во полувреме: 1

19.10.2024 13:30

Тотнъм излезе от серия положителни резултати в последния кръг на терена на Брайтън, където загуби с 2:3 и влиза в следващите двубои от девето място. Уест Хям има две точки по-малко, но за последно успя да прекъсне чакането за победа, когато у дома победи категорично новака от Ипсуич с 4:1.

Загубата на преднина от два гола и загубата на играта през второто полувреме не се хареса на феновете на „шпорите“, от друга страна треньорът Постекоглу няма да промени стила си. В последния мач може би щеше да е от полза повече предпазливост, но това бяха същите фенове на Тотнъм, които изискваха развлекателен стил на игра, когато вече не се печелят трофеи. И това се случва, както доказва резултатът от 14:8. Две победи и една загуба пред собствените си фенове (резултат 7:2) подсказват, че и този път няма да ни е скучно.

След победата над Ипсуич в лагера на Уест Хем се усещаше удовлетворение. Треньорът Хулен Лопетеги най-накрая записа първата си домакинска победа в лигата и феновете бяха щастливи – точно такова представяне искаха, когато Дейвид Мойс си тръгна. Това, че то далеч не е идеално, обаче се потвърждава от факта, че Джарод Боуен не е повикан в националния отбор. Сега гостите ще искат да надградят върху положителния резултат далеч от дома, където все още нямат загуба през този сезон (1-2-0).

На какво да заложим:

Що се отнася до първите полувремена, Тотнъм е вторият най-добър отбор в лигата – той се е оттеглял на почивката пет от седем пъти с преднина пред своите съперници, както показва резултатът им в ПЛ от началните 45 минути (8-2). Уест Хем, от друга страна, са спечелили първото полувреме само веднъж (1-2-4).

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

IVIBETЗаложете на Ivibet със 100% бонус при първия си депозит!!
Автор BGBookmaker