Торино – Лацио: 1

BGBookmaker
септември 29, 2024
17 Прегледи

Нашият съвет: Торино – Лацио: 1

29.09.2024 12:30

След победата с 3:2 във Верона в последния кръг, намиращият се във форма Торино се изкачи на върха в таблицата на Серия А (3-2-0) и остава непобеден след първите си пет мача. Лацио, от друга страна, претърпя второто си поражение за годината, отстъпвайки с 1:2 във Флоренция заради два гола, допуснати от дузпи. Въпреки това те се реваншираха в Лига Европа, като спечелиха с 3:0 в Динамо Киев.

Торино има страхотен старт на сезона и тримата нападатели, които успяха да се разпишат (Санабрия, Сапата и Адамс), потвърдиха формата си при победата във Верона. Дуван Сапата дори вкара 123-ия си гол в Серия А от пристигането си през 2013 г., с което изравни постижението на Пауло Дибала, който е най-добрият през този сезон. Торино показа, че домакинското безголово равенство с Лече не ги е разстроило по никакъв начин и те определено са сила, с която трябва да се съобразяват в борбата за купите този сезон.

Резултатите на Лацио досега през този сезон се основават на мястото, където играят. У дома те са прилични (2-1-0), но навън досега са последователни две загуби с по 1:2. Към последната във Флоренция трябва да добавим и тази в Удине в първия кръг на надпреварата. Миналия път опитът с Нослино на върха, който замени контузения Кастеланос, също се провали.

На какво да заложим:

Мачът във Верона беше най-доброто представяне на Торино досега, откакто Паоло Ваноли пое поста. Домакините ще искат да потвърдят това и пред своите фенове, където последния път загубиха от Лече (0:0), но победиха Аталанта (2:1) при първото си гостуване тук, доказвайки, че могат да се справят със силни съперници.

Доверие:

6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

20BETЗаложете на 20bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker