Словакия – Латвия: Словакия повече от 3,5 гола

BGBookmaker
май 19, 2024
57 Прегледи

Нашият съвет: Словакия – Латвия: Словакия повече от 3,5 гола

19.05.2024 20:20

Ако има област от играта, с която подопечните на Крейг Рамзи нямат проблем, то това е нападението. Словаците вкараха поне четири гола във всичките си пет мача на турнира и би трябвало да продължат тази тенденция и срещу Латвия. Латвия далеч не се доближава до отбора, който спечели бронзовите медали миналата година.

В момента Латвия е пета в таблицата на Група В на Световното първенство по футбол и има съвсем реална опасност изобщо да не стигне до четвъртфиналите. Тя успя да постигне задължителните победи над Полша, Франция и Казахстан, но в останалите мачове се представя много слабо. Първо загуби, почти сензационно, с 1:8 от Германия, а в събота претърпя поражение с 2:7 от Швеция.

Словакия, от друга страна, влезе в турнира в Острава с поражение от Германия с 4:6, но оттогава насам печели. Тя победи Казахстан с 6:2, надви САЩ с 5:4 в продълженията, а след това се наложи над Полша с 4:0 и Франция с 4:2. Ако Латвия иска да успее срещу словаците, ще трябва да вкара много голове, защото хищната словашка атака е много опасна и много трудна за спиране. Няма да е възможно да се играе в защита.

На какво да заложим:

Словаците вкараха поне четири гола във всеки мач досега и ще продължат тази тенденция и срещу Латвия. Залогът за общия брой голове в мача също е препоръчителен, но не очаквайте дефанзивен мач.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker