Свитолина Е. – Плишкова Ка.: победител Свитолина/повече от 18,5 гейма в мача

BGBookmaker
май 27, 2024
20 Прегледи

Нашият избор: Свитолина Е. – Плишкова Ка.: победител Свитолина/повече от 18,5 гейма в мача

27.05.2024 16:15

Мечтата на Каролина Плишкова за турнир от Големия шлем бавно избледнява, особено на „Ролан Гарос“ шансовете ѝ са практически нулеви.

През 2017 г. тя все пак игра полуфинал на Откритото първенство на Франция, но това беше изключение, след което само два пъти стигна до 3-ия кръг, а от останалите девет турнира отпадна най-късно във 2-ия кръг. Тази година очакванията към нея са минимални и то не само заради строгия жребий. Героичната ѝ февруарска серия от единадесет победи, увенчана с триумф на турнира в Клуж, беше отнета от контузия в глезена, която я затрудни. След завръщането си тя има пасивна успеваемост от 1:3, като спечели само един от трите двубоя на глина срещу рускинята Кудерметиева.

От чешките тенисистки тогава тя получи най-тежкия жребий за първия кръг на „Ролан Гарос“ в лицето на турнирната номер 15 Елена Свитолина. Украинката никога не е губила първия си мач в Париж, като четири пъти е достигала до четвъртфиналите, включително и миналата година. Факт е обаче, че и тя не се намира в ослепителна форма, като в генералната репетиция на Откритото първенство на Франция тя загуби във втория кръг в Старсбург от домакинята Бурелова в три сета, с която Плишкова също отпадна в три сета кръг по-рано.

На какво да заложим:

Каролина има малко по-добър рекорд (5-4), но предишните четири мача бяха спечелени от украинката, което не е съвсем уместно, защото последният мач беше преди пет години. Плишкова може да хапе, няма да даде мача даром, но Свитолина ще се радва накрая и мачът ще стигне до общо 20 гейма.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

RABONAЗаложете на Rabona със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker