Португалия – Франция: повишение – 2

BGBookmaker
юли 4, 2024
39 Прегледи

Нашият съвет: Португалия – Франция: промоция – 2

05.07.2024 21:00

Сблъсъкът на две футболни сили на пръв поглед не обещава да бъде много атрактивен, като Франция се бори в края на турнира, а португалците редуват по-добри и по-лоши резултати.

Победителят в чешката група Португалия влезе добре в първенството, като спечели две победи, но срещу Грузия и Словения не беше същото. Отборът плаща цената за това, че трябва да играе Кристиано Роналдо, който се отразява негативно на играта на отбора. Легендата на световния футбол вече няма представянето, както в минала възраст, не може да бъде спрян. В турнира той вкара един-единствен гол от дузпа, а напротив, изгори редица обещаващи стандарти. Роналдо е забавил темпото, има по-малък скок и не показва особени постижения по отношение на бягането. Напротив, психическата устойчивост на футболиста е спаднала, той се опитва да симулира в мачовете, а връхната точка беше плачът след пропусната дузпа.

Макар Роналдо все още да е способен да реши даден мач, португалците страдат от неговото присъствие, моделът на всичко върху Роналдо отдавна е остарял. Освен това с ветерана на върха на терена отборът не може да пресира ефективно, така че трябва да разчита на головия принос от втората вълна. Португалците не са срещнали нито един силен отбор в турнира (Турция, Грузия, Чехия и Словения), така че влизат в мача като хартиен аутсайдер.

Франция също не блести, но те са играли с Белгия или Нидерландия, което е по-тежък тест. Във всеки случай отборът е украсен със страхотна защита, а подопечните на треньора Дешан са допуснали само един гол в турнира, и то от дузпа, която беше повторена, когато Левандовски не успя да вкара първия път.

От друга страна, отборът има проблем към предни позиции, те всъщност все още нямат отбелязан гол от игра, като освен дузпата два гола бяха признати на съперника като автоголове. Във всеки случай Франция се справя отлично със скоростта напред, което може да се окаже проблем за ветерана Пепе. Мбапе се чувства малко по-добре с всеки изминал ден след контузията в носа, което би трябвало да си проличи.

Отсъствието на потрошения Рабио ще бъде принудителна промяна, но галският национален отбор разполага с изключително добра скамейка и може да замени един играч без проблеми.

На какво да заложим:

И двата отбора са способни да се класират напред, като решаващ фактор ще бъде по-големият брой грешки в мача. Португалия е допуснала повече грешки досега в турнира, докато Франция е хартиен фаворит благодарение на прецизната си защита. На билета принадлежи номер две, който не обича да рискува, може да опита по-сигурния вариант, напредването на Франция. В мача вероятно ще видим по-малък брой голове.

Доверие:

6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

20BETЗаложете на 20bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker