Полша – Франция: Полша +0,5 спечелени периода

BGBookmaker
май 14, 2024
59 Прегледи

Нашият съвет: Полша – Франция: Полша +0.5 спечелени периоди

14.05.2024 20:20

Във вторник вечер в Острава ще се проведе мачът между националните отбори на Полша и Франция от група В на Световното първенство по хокей на лед. Двубоят между двата отбора от дъното на таблицата може да се окаже последният сблъсък, който ще реши отпадането от елитната дивизия.

Поляците се завърнаха в него след двадесет и две дълги години и оставиха много симпатични впечатления в първите си две участия. Те повеждаха три пъти над миналогодишните бронзови медалисти от Латвия и в крайна сметка загубиха от тях след продължения. След това, както се очакваше, северните ни съседи не успяха да се справят с Швеция, от която загубиха с 1:5. Въпреки това по-малко от шест минути преди края разликата в резултата беше само два гола.

Французите влязоха в турнира със загуба с 1:3 от Казахстан, въпреки че бяха леки фаворити на хартия. След това те направиха равенство с Латвия, която, подобно на поляците, падна след продължения с 2:3.

На какво да заложим:

Букмейкърите съвсем ясно фаворизират Франция, но поляците показаха, че са сила, с която трябва да се съобразяват в борбата за оставане нагоре. В навечерието на първенството французите загубиха с 0:3 от Словения, която тази година едва се измъкна от долната дивизия. А поляците вероятно също няма да са лесен мач, особено във Витковице, където имат де факто домашна обстановка поради близостта на границата. Полша трябва да спечели поне един период при хубав коефициент.

Доверие:

6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

1XBETЗаложете на 1xbet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker