Пилзен – Спарта Прага: Брой голове в мача/по-малко от 5

BGBookmaker
септември 23, 2024
10 Прегледи

Нашият избор: Плзен – Спарта Прага: Брой голове в мача/по-малко от 5

24.09.2024 17:30

Домакините от Пилзен имат три точки през настоящия сезон. След победата в продълженията във Витковице и домакинското поражение от Литвинов, този път западночехите не успяха да спечелят в мач 3 на 3 и взеха само точка от Млада Болеслав. И този път представянето не беше много добре изглеждащо и резултатно, за което свидетелстват само 15-те удара към вратата на Пилзен за целия мач. Както и през миналия сезон, Пилзен не се справя добре в атакуващ план, като за три мача в игра 5 на 5 е отбелязал само един гол. Тим Сьодерлунд и Ян Шлайс са без отбелязана точка.

След доброто начало на сезона и победата с 3:0 над Тринец, спартаковци се представят плашещо в следващите два мача. След като загубиха с 2:4 в Кладно, те се провалиха у дома срещу Карлови Вари, които дотогава не бяха вкарали гол, и паднаха с 1:2. Големият състав бе намален само с едно име, тъй като Михал Кемпни влезе в игра за последния мач. По принцип всички нападатели на Спартан се борят, като само двама от тях (Саломяки и Храбик) са отбелязали гол досега.

На какво да заложим:

Както вече споменахме, и двата отбора нямат добър старт на сезона. Плзен вкара пет пъти в първите три кръга, докато Спарта отбеляза само един гол повече. На терена избираме да не паднат много голове.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

1XBETЗаложете на 1xbet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker