Палестина – Ливан: по-малко от 2 гола в мача

BGBookmaker
юни 5, 2024
53 Прегледи

Нашата прогноза: Палестина – Ливан: по-малко от 2 гола в мача

06.06.2024 18:00

Вторият кръг от квалификациите за Световното първенство по футбол в Азия е към своя край и Палестина трябва да спечели само точка в мача си срещу Ливан, за да се класира за първи път на финалния етап. Това ще осигури и участие в следващата Купа на Азия. На тазгодишното издание на събитието палестинците отбелязаха първата си победа в историята и достигнаха до осмия кръг, като се противопоставиха на доскорошните шампиони от Катар (1:2). След това отборът победи Бангладеш с 5:0, 1:0 в квалификация за Световната купа и се намира в отлична изходна позиция. Със седем точки и резултат 6:1 те са втори в групата, на пет точки пред съперника в четвъртък.

Ливан загуби два пъти от Австралия през март (0:5, 0:2) и, включително Купата на Азия и подготовката, има злощастен рекорд от пет поражения и едно равенство срещу Китай тази година, като е допуснал само един гол в шест мача. В четири мача от квалификационната група той е отбелязал и един-единствен гол, този, който подари на Бангладеш, който е допуснал 13 гола в останалите си три мача. Само Ливан получи осем гола, като Ливан допусна да се разпише само срещу Австралия.

На какво да заложим:

Домакините отчаяно се нуждаят от победа над Палестина, но в момента нямат нужното. Палестинците разполагат със солидна защита и са лесно способни да изиграят необходимото равенство 0:0. В крайна сметка три от петте им мача са завършили с безголово равенство, другият – 1:1, а единствената победа на Палестина е с 1:0. В Доха, Катар, ще бъде отбелязан не повече от един гол.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

20BETЗаложете на 20bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker