Оттегляне на Melbet

BGBookmaker
август 20, 2024
141 Прегледи
Melbet wypłata

Тегленето на средства от баланса (например натрупани от печеливши залози) е много по-важен въпрос за клиентите, отколкото депозирането им. Затова не бива да ни изненадва, че Мелбет се опитва да обработва тегленията по различни начини и макар това да не е възможно във всеки случай, в повечето ситуации се опитва да осигури същите посредници за тегленията, каквито предлага за депозирането на средства в сметката.

И така, до какви методи за теглене на средства в сметка можем да достигнем при букмейкъра Мелбет?

Най-популярните от тях включват:

  • електронни портфейли (e-wallets), сред които преди всичко най-популярният Skrill, но също и доста популярните Perfect Money, Sticpay, WebMoney или Jeton Wallet,
  • платежни системи, най-популярната от които определено е Neteller, но също и ecoPayz или Payeer,
  • криптовалути – можем да теглим не само в най-популярния Биткойн, но и в много други, включително и по-екзотични. Що се отнася до по-популярните от тях, нашето внимание заслужават Dogecoin, Litecoin или Dai, наред с други,
  • е-ваучери – можем да получим тегленето си и под формата на е-ваучери, включително тези, предоставени от компанията PremiumVoucher, които могат да се използват на много различни места по света (като заместител на парите).

Разбира се, трябва да имаме предвид, че наличните методи за депозит могат да варират в зависимост от това в коя държава се намираме и коя езикова версия на сайта на букмейкъра използваме. Също така не бива да забравяме, че всяко изплащане, наредено в Мелбет, ще достигне до сметката ни след определен период от време, в зависимост от избора на конкретен метод на плащане.

В случая с преобладаващата част от тях букмейкърът гарантира, че това ще отнеме не повече от 15 минути. Плюсът е, че при всички методи за теглене, предлагани от букмейкъра, не се налага да плащаме комисионна за тегленето. Все пак не трябва да забравяме, че при някои от тях е възможно да има малко по-различни лимити (обикновено минимални) за направените депозити.

Melbet wypłata

Изтегляне от Melbet

Що се отнася до букмейкъра Мелбет, тегленето на средствата, натрупани във виртуалния баланс, е много удобно. Можем да го направим по много различни начини – независимо от държавата, в която се намираме. Не по-малко важно е, че сами можем да решим колко искаме да изтеглим и колко искаме да оставим на виртуалния си баланс (например, за да продължим да залагаме в букмейкъра).

Така че ние сами управляваме парите си – както трябва да бъде навсякъде. Така че, когато става въпрос за теглене на средства – Мелбет има още един плюс на своя страна. Особено след като можем да извършваме тегления при него не само през основния му уебсайт, но и чрез мобилното приложение, което предлага. При това бързо, само с няколко докосвания на екрана.

Нека не забравяме:

можем да теглим средства само от собствения си баланс, които не идват от неизтеглени бонуси. Те трябва да се намират в основната сметка, а не в бонусната сметка.

MELBET ► Залагайте на Мелбет със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker