Острава – Hr. Králové: двоен шанс 0-0

BGBookmaker
август 11, 2024
25 Прегледи

Нашият съвет: Острава – Hr. Острава: двоен шанс 0:0

11.08.2024 17:00

Баник влезе в ритъма на английските седмици преди 14 дни, а не почиваше и този път. В сряда те изиграха първия си мач в Копенхаген, където загубиха много нещастно с 0:1 с гол в сетнината. Подобни поражения са тежки както за главата, така и физически, защото отборът се бореше за точката до последните минути. При всички случаи треньорът Хапал решава дилемата как да сглоби състава, защото реваншът е игрови, така че прилича по-скоро на ротация на играчите. Баник достатъчно разшири и подкисели състава преди сезона, така че домакините разполагат с 22 качествени играчи, от които единствено Евертон е незаменим.

Бразилският полузащитник вероятно ще липсва в стартовия състав, докато шанс може да получат бързите нападатели Танко или Кубала и Клима. При всички случаи съставът ще бъде по-офанзивен, отколкото в Копенхаген. Възможно е да има промяна и между трите вратарски стълба, като Баник разполага с балансирана вратарска двойка Маркович – Холек. Във всеки случай играта на Баник може да пострада малко от непостоянство, през миналия сезон домакините бяха много посредствени на свой терен.

Храдец Кралове представи ново попълнение през седмицата, клубът се сдоби с бившия национал Петрашек, но той ще бъде готов най-много за няколко минути. След това източноевропейците се представиха изключително борбено в последния кръг, като успяха да победят Болеслав (2:1) в десетката, като дори вкараха победния гол в неравностойния мач. По този начин отборът показа страхотни морални качества, а на това винаги може да се надгражда. Гостите са отпочинали и ще затруднят Острава с физическата си игра и беговите си показатели. Юлиш е аут, но отборът може да компенсира едно отсъствие.

На какво да заложим:

Баник е извън купите и е оставил много сили в Дания. Храдец, от друга страна, е отпочинал и добре след първите три кръга, така че те ще затруднят домакините с добра защита през първото полувреме, а равенството на полувремето или в края на мача може да не е голяма сензация.

Доверие:

6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

20BETЗаложете на 20bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker