Ню Йорк Рейнджърс – Каролина: вторият отбор, който вкара първия гол в мача

BGBookmaker
май 14, 2024
14 Прегледи

Нашият избор: Ню Йорк Рейнджърс – Каролина: вторият отбор, който ще вкара първия гол в мача

14.05.2024 01:07

Възможно ли е късметът да се е обърнал? Каролина загуби първите три мача от серията от Ню Йорк Рейнджърс. Всеки път с по един гол разлика. Всичко се решаваше в продълженията. Дори в Четвъртия мач „ураганите“ получиха ужасен гол, когато пас от задната част на вратата бе избит в мрежата от вратаря Фреди Андерсен, което подхрани теорията, че той е страхотен вратар, докато нещата не станат наистина трудни.

Но в крайна сметка Каролина спечели последния мач, решавайки го с три минути преди края на пауър плей. Изстрел на Брейди Скей разтресе мрежата при първото силово отиграване от 17 опита. „Кейнс“ явно са по-добрият отбор в серията досега. Те спечелиха три от четирите мача с очаквани голове. Наистина им се подкосяваха краката от специалните отбори, но сега нещата може би се обръщат. Каролина всъщност все още играе така, както ги познаваме. Невероятно бързи, атакуващи. Играчите са в страхотна форма.

И сега може би най-накрая са започнали да вярват, че носителят на Купата на президента, воден от невероятния вратар Игор Шестьоркин, може да бъде победен.

На какво да заложим:

Каролина отива в Ню Йорк с покачване на адреналина. Отборът на домакините все още ще бъде в леко затихнало състояние от това, че е с 3:1 победи през сезона и има възможност да допуска грешки. Ураганите нямат такава възможност. Те все още са в непосредствена опасност от отпадане. За втора поредна година това ще стане по бърз начин в иначе равностойна серия (както с Флорида миналата година). Те дават всичко от себе си, за да започнат и да отбележат първия гол.

Доверие: 8/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

WAZAMBAЗаложете на Wazamba със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker