Нотингам – Кр. Палас.

BGBookmaker
октомври 20, 2024
6 Прегледи

Нашият избор: Нотингам – Кр. Double Chance: 0

21.10.2024 21:00

Нотингам може и да не е спечелил три поредни победи, но последното им равенство в Челси (1:1) потвърди много солидния старт на новия сезон (2-4-1). Кристъл Палас може само да мечтае за подобно нещо, тъй като прекара паузата в лигата в зоната на изпадащите (0-3-4), като за последно не успя да победи Ливърпул (0-1).

Слабото място на Нотингам през миналия сезон беше защитната единица, която често допускаше евтини голове (особено от стандартни ситуации). Поглеждайки към таблицата на Висшата лига след първите седем кръга, можем да видим, че нещо коренно се е променило. Всъщност само Ливърпул (2) е получил по-малко голове, а Форест е на второ място в това отношение заедно с Арсенал (6). Пристигането на Никола Миленкович тогава реши и проблема по отношение на височината на защитниците и Нотингам изведнъж се оказа страшилище за всички атаки – което показа и Челси.

Кристъл Палас, от друга страна, преживява голямо влошаване, поне в сравнение с пролетта на миналия сезон, когато на пейката се появи треньорът Глазнер. Към проблемите му сега се прибавя и контузията на Даниел Муньос, който от пристигането си през януари се лута в дясната част на защитата. Палас претендираше за явен фаул в наказателното поле за втори пореден мач и Гласнер може да се надява, че сега късметът най-накрая ще му се усмихне, въпреки че досега е успял да спечели само точка (0-1-2) далеч от дома.

На какво да заложим:

И двата отбора преживяват много различен старт на сезона, но в случая на Нотингам изглежда, че той започва да се забавя малко. Една-единствена победа в последните пет мача, три от които завършиха с равенства, са ясно доказателство за това. Три пъти точките бяха поделени в последните пет Кр. Палас.

Доверие:

6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker