Най-добър реализатор на Европейското първенство: победителят K. Мбапе

BGBookmaker
юни 10, 2024
14 Прегледи

Нашият съвет: Най-добър голмайстор на Европейското първенство: победителят К. Мбапе

17.06.2024 21:00

Преди три години Патрик Шик и легендарният CR 7 бяха най-резултатният тандем на Евро 2021 с по пет гола.

И тази година Кристиано Роналдо е един от най-големите претенденти за крал на голмайсторите, като сезонът в Саудитска Арабия беше страхотен от гледна точка на личната статистика. Освен това Португалия разполага с хартиено слаба група (Чехия, Турция, Грузия), в която може да се постави прилична основа за цялостното първенство. В квалификациите отборът от Иберийския полуостров беше изключително успешен както по отношение на резултатите, така и на головете. От друга страна, Роналдо не е толкова динамичен, колкото в миналото, и се чуват гласове, че с него в състава играта на Португалия страда. Според коефициентите тогава CR7 е трети в йерархията.

Ромелу Лукаку, който процъфтява в белгийския национален отбор, също може да влезе в ролята на крал на голмайсторите, особено когато може да използва услугите на Кевин Де Бройне, вероятно най-добрият подавач в света. Белгия може да вкара много голове и по време на груповата фаза, като съперници са Словакия, Украйна и Румъния, а силовите параметри на нападателя на AS Roma са трудни за защита.

С Хари Кейн също трябва да се съобразяват, иконата на Албиона дълги години дърпаше националния отбор на Англия, но тази година по ирония на съдбата ще трябва да дели головете със следващото поколение играчи. Палмър, Белингам и Фоден се задържаха стабилно като голмайстори през сезона, а към списъка може да се добави и Саку. По този начин играта на островното звено ще бъде много по-променлива, отколкото в миналото, което ще се отрази на показателите на Кейн.

Тогава най-големият фаворит си остава Килиан Мбапе. Франция, заедно с Англия, са сред най-големите фаворити за общата титла, което е свързано и с броя на мачовете, които ще изиграят в турнира. Нападателят на ПСЖ, който отива в Реал Мадрид, все още притежава невероятна скорост, която е невъзможно да бъде защитена. Като добавим към това, той вече има богат опит и качествено изпълнение в последната третина. Мбапе е способен да вкара гол както след комбинация, така и благодарение на индивидуално качество или самостоятелни действия.

На какво да заложим:

Франция ще стигне далеч в турнира, а Килиан Мбапе е един от най-добрите нападатели в момента. Френският нападател беше кралят на голмайсторите на Световното първенство през 2022 г. (8 гола), а на Еврото също ще се бори за първото място.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

20BETЗаложете на 20bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker