Монца – Фрозиноне: 2

BGBookmaker
май 19, 2024
58 Прегледи

Нашият съвет: Монца – Фрозиноне: 2

19.05.2024 15:00

В последния кръг Фрозиноне получи побой от Интер (0:5), който прекъсна обещаващата му серия от шест мача без поражение (1-5-0), и вълнуващата му борба за спасение не е приключила. Нещо повече, след победата на Удинезе в понеделник само по-добър резултат ги дели преди началото на кръга, а пътуването до Монца, който загуби последния път във Флоренция (1:2), ще бъде нервно.

Обикновено Монца би била над силите на Фрозиноне, но като се има предвид, че те не са печелили от почивката на трансферния прозорец през март (0-3-4), не може да се говори за това, че кипят от някаква страхотна форма. Напускащият треньор Паладино може и да не позволява официално на играчите си да изпускат каквото и да било, но в главите си те явно са на почивка повече от месец.

Фрозиноне запазиха чист лист и в двете си предишни гостувания (Емполи, Торино), но дори и това не промени факта, че гостите остават единственият отбор, който не е спечелил на територията на съперника си този сезон (0-7-11). Би било изключително полезно за подопечните на Еузебио Ди Франческо да сложат край на този нелицеприятен рекорд при последния опит.

На какво да заложим:

Две чисти мрежи в предишните им гостувания и ножът на врата им под формата на непосредствена заплаха от изпадане би трябвало да накарат Фрозиноне да направят последен опит да запишат първите си три точки от мач навън.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker