Монако – CZ Beograd: мач/брой голове 1/+2.5

BGBookmaker
октомври 22, 2024
5 Прегледи

Нашият съвет: Монако – CZ Beograd: мач/брой голове 1/+2.5

22.10.2024 18:45

Не подценявай нищо, това е заповедта, към която трябва да се придържат в княжеския клуб след последното им участие в Шампионската лига.

Две седмици след като победиха с 2:1 у дома Барселона в десетката, Монако трудно спасиха точка в Загреб, където изоставаха с 0:2. Както и да е, това вероятно е единственият недостатък на иначе успешния старт на сезона, тъй като Монако е на върха в Лига 1 след осем кръга и е непобеден в десет мача, включително на европейската сцена.

В момента отборът е измъчван от все повече контузии, като по време на паузата за националните отбори отпаднаха Мохамед Салису и Фоларин Балогун, а сенегалският стопер Салису е основната загуба. В петъчния мач от първенството срещу Лил, завършил 0:0, треньорът Владан Милоевич щади играчите, които се завърнаха от обединението на националния отбор, за да бъдат във форма за важния мач от Шампионската лига.

В новия формат на състезанието никой не може да си позволи да изпусне всяка възможност да компенсира евентуална загуба, домакинството срещу сръбския шампион е задължителна победа за Монако.

За Цървена звезда всяка точка е постижение и един от аутсайдерите не може реално да мисли за евентуално място в плейофите; най-малкото защото в Шампионската лига има дванадесет мача за спечелване. Белградчани бяха далеч от равенството в домакинския си мач срещу Бенфика (1:2), а първото гостуване на „Сан Сиро“ срещу Интер Милано (0:4) показа границите на възможностите на отбора, като същевременно опъна серията им от загуби навън в Шампионската лига на дванадесет.

На какво да заложим:

Монако ще спечели, въпросът е в резултата. Княжеският клуб не е запазвал чист лист в Шампионската лига от 22 мача, така че е добре да се комбинира с повече от два гола в мача.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

IVIBETЗаложете на Ivibet със 100% бонус при първия си депозит!!
Автор BGBookmaker