Милан – Салернитана: +3,5 гола

BGBookmaker
май 25, 2024
57 Прегледи

Нашата прогноза: Milan – Salernitana: Голове: +3,5

25.05.2024 20:45

Последният домакински мач няма да промени втората позиция на Милан, а подопечните на треньора Стефано Пиоли могат само да поправят репутацията си след поражението с 1:3 в Торино в последния кръг. Освен това е публична тайна, че това ще бъде и сбогуването на треньора Пиоли с феновете на Милан, тъй като ръководството на клуба планира промени за новия сезон. В момента Роберто де Зерби изглежда най-големият фаворит да заеме поста.

Салернитана също е изправен пред сбогуване, но в техния случай то се дължи на изпадане в Серия Б. Последният отбор в таблицата не успя да се справи с прехода към календарната 2024 година, в която не спечели нито един от 20-те си състезателни мача, губейки 16 от тях (4 равенства). Салернитана са допуснали поне три гола в четири от последните си пет гостувания, но бяха приятна изненада в последното, когато завършиха наравно 1:1 на стадиона на Ювентус.

Милан доиграва сезона след загубата от Интер в градското дерби, която определено провали плановете им за шампионската титла, но в последните си две домакинства вкараха общо осем гола. Самият той обаче също вкара четири пъти (Дженоа 3:3, Каляри 5:1), така че в края на сезона може да станем свидетели на голова феерия.

На какво да заложим:

Освен треньора Пиоли, нападателят Оливие Жиру например също ще се сбогува с червено-черната фланелка и ще започне в стартовия състав. Жиру е отбелязал 48 състезателни гола в цветовете на Милан, а неговите попадения привличат богатите на голове мачове – в пет от последните шест случая, когато се е разписвал, са били отбелязани поне четири гола.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

WAZAMBAЗаложете на Wazamba със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker