Милано – Венеция: първо полувреме: 1

BGBookmaker
септември 14, 2024
5 Прегледи

Нашият съвет: Милано – Венеция: 1-во полувреме: 1

14.09.2024 20:45

Вероятно можеше да се очаква, че новакът от Венеция ще чака първата си победа след първите три кръга, но малцина очакваха същата ситуация да се случи и в Милано. Росонерите имат две точки, само с една повече от своя съперник, а ситуацията в клуба не е идеална.

Треньорът Пауло Фонсека посегна към състава преди двубоя в Лацио, оставяйки на пейката Тео Ернандес и Рафа Леао, през които минаха всички отбелязани голове. Но тъй като отборът му губеше, той трябваше да ги изпрати през второто полувреме, като Леао отбеляза гол. След това обаче последва пауза за напитки, в която двамата бандити отказаха да участват. Затова веднага започнаха спекулации за настроението в съблекалнята. Според играчите не е било нищо, но малцина могат да повярват на това.

Венеция, под ръководството на Еузебио Ди Франческо, се бори смело, като играе и офанзивен и красив футбол, но резултатите досега не носят особен успех, като изключим равенството без голове във Флоренция. Ди Франческо заяви след загубата с 0:1 от Торино в последния кръг, че предпочита да играе грозен футбол и да постига резултати, но досега престоят му във Венеция е почти според очакванията.

На какво да заложим:

Разликата между участника в Шампионската лига и отбора, борещ се за спасение, трябва да е ясна, дори ако Милан не се радва на старта, който си представяше. Росонерите няма какво да чакат и трябва да нанесат много бърз удар – така че би трябвало да излязат на полувремето с преднина.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

BETWINNERЗаложете на Betwinner със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker