Методи за депозит в Rabona

BGBookmaker
август 29, 2024
18 Прегледи
Rabona payments

Rabona е един от най-популярните букмейкъри, който предлага на своите клиенти широка гама от методи за депозиране, за да захранят лесно и бързо своята сметка. Депозитите в Rabona могат да бъдат направени чрез такива разпространени методи като кредитни карти, електронни портфейли, криптовалути, както и традиционни банкови преводи. В допълнение към гореспоменатите методи, този букмейкър предоставя и други методи за депозиране, в зависимост от страната, в която оперира. В крайна сметка изборът на метод за депозит зависи от предпочитанията и удобството на клиента. Rabona се старае да предостави възможно най-голямо разнообразие от възможности, така че всеки да намери най-добрия начин за себе си. Що се отнася до депозитите, минималната сума на депозита варира в зависимост от избрания метод. Например, когато става въпрос за плащане с кредитна карта, тя е 10 EUR, а с електронен портфейл – 20 EUR.

Кредитни и дебитни карти

Един от най-разпространените начини за депозиране на клиенти в Rabon е чрез кредитни и дебитни карти, като Visa, Mastercard, Maestro. Това са много бързи и удобни начини за извършване на депозити в реално време. При депозиране с кредитна или дебитна карта Рабона начислява такса от 2,5% върху депозираната сума.

Електронни портфейли

Клиентите на Rabona могат да правят депозити и чрез електронни портфейли като Skrill, Neteller, EcoPayz, Neosurf, Jeton. Тези методи са изключително популярни сред играчите, тъй като позволяват незабавно попълване на сметката и остават 100 % сигурни и лесни за използване. Таксата за депозити чрез електронни портфейли също е 2,5 процента.

Криптовалути

Rabona е букмейкър, който позволява депозити в криптовалути като Bitcoin, Litecoin и Ethereum. От тях със сигурност ще се възползват онези играчи, които предпочитат анонимността и сигурността на транзакциите. Депозитите в криптовалути са незабавни, както и сигурни, а таксата за такива депозити е 2,5%.

Банкови преводи

Последният от методите за депозиране, предлагани от тази платформа за залагания, са традиционните банкови преводи. Струва си да се отбележи, че тези методи са най-малко популярни, тъй като времето за изчакване на депозита да бъде кредитиран е най-дълго – може да отнеме до няколко работни дни. Таксата за депозити чрез банкови преводи варира в зависимост от държавата, в която се намира банката, от която се прави депозитът.

Струва си да се отбележи, че Rabona се ангажира със сигурността и защитата на данните на своите клиенти. Всички методи за депозиране, предлагани от букмейкъра, са сигурни и гарантират пълна конфиденциалност на личните или финансовите данни. Благодарение на това играчите могат да правят депозити, без да се притесняват за сигурността си. Друга важна информация относно методите за депозит на Rabon е, че повечето от тях позволяват бърза обработка на плащанията, което означава, че средствата обикновено са налични в сметката на играча в рамките на няколко минути. Единственото изключение са банковите преводи, които могат да отнемат няколко работни дни. Ако клиентите имат някакви въпроси или проблеми с методите за депозиране, те могат да използват помощта, налична на уебсайта, или да се свържат с отдела за обслужване на клиенти чрез чат на живо, имейл или телефон.

RABONA ► Залагайте на Rabona с бонус от 100% при първия си депозит!
Автор BGBookmaker