Мексико – Боливия: победител Мексико/малко от 3.5 гола в мача

BGBookmaker
май 31, 2024
19 Прегледи

Нашият избор: Мексико – Боливия: победител Мексико/малко от 3,5 гола в мача

01.06.2024 03:30

И двата отбора ще изиграят по три подготвителни мача преди Копа Америка, като в случая с Мексико качеството на съперниците постепенно ще се повишава – Боливия, Уругвай, Бразилия. Ел Три имат най-големи шансове за успех в петъчния мач, който ще се играе на неутрален терен в Чикаго.

Мексиканците ще играят за първи път от Лигата на нациите през март, в която загубиха с 0:2 от американците на финала. Повечето от играчите в състава са от вътрешното първенство, докато европейските атакуващи асове Хирвинг Лозано (ПСВ Айндховен) и Раул Хименес (Фулъм) не получиха покана, а Едсон Алварес, който имаше труден сезон в Уест Хем, вероятно ще почива срещу Боливия. Така или иначе, отборът е опитен, повечето от играчите имат двуцифрен брой стартове в националния отбор.

В момента Боливия е един от най-слабите отбори в Южна Америка, предпоследен в настоящите световни квалификации, с показатели една победа, пет поражения и голова разлика 4:14. В края на миналата година Марсело Мартинс, легендарният нападател с най-много мачове и голове за националния отбор, се сбогува с националния отбор. С три изключения всички футболисти играят във вътрешните състезания, като заедно са отбелязали едва 15 гола за Боливия.

На какво да заложим:

Мексико (7-1-0) е спечелил последните осем мача между двете страни, като е спечелил с 1-0 (4 пъти). Между съперниците има разлика от 71 места в класацията на ФИФА, което ще се отрази на резултата от мача в петък. Комбинирайте победата на фаворита с броя на отбелязаните голове в мача, като повече от три няма да паднат.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

IVIBETЗаложете на Ivibet със 100% бонус при първия си депозит!!
Автор BGBookmaker