Мароко – Испания: повече от 2.5 гола

BGBookmaker
август 5, 2024
26 Прегледи

Нашият съвет: Мароко – Испания: повече от 2,5 гола

05.08.2024 18:00

Мароко последва огромния си успех на Световното първенство по футбол, като завърши на четвърто място. Те дадоха всичко от себе си в турнира до 23 години с максимум трима старши играчи и успяха да стигнат до полуфиналите, така че със сигурност ще заемат четвъртото място. Но мароканците разбираемо искат медал. А той ще им бъде осигурен само при победа над Испания на финала.

Мароканците показаха силата си в предварителната група срещу аржентинците, които победиха с 2:1. След това, въпреки че загубиха от Украйна със същия резултат, те си осигуриха класиране, като спечелиха с 3:0 срещу Ирак, а на четвъртфинала разгромиха американците с 4:0.

Испания, която спечели неотдавнашното Европейско първенство, отбеляза поражение с 1:2 срещу Египет в предварителната група и победи Доминиканската република с 3:1 и Узбекистан с 2:1. На четвъртфиналите след това те победиха Япония с 3:0 след два гола на Лопес и един на Руис.

На какво да заложим:

В мачовете на Мароко и Испания в Париж има много голове. Не е имало нито един случай, в който да не бъдат отбелязани три гола заедно. И двата отбора се опитват да играят офанзивно, което ще се потвърди на полуфинала, в който отново ще бъдат отбелязани три гола.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

WAZAMBAЗаложете на Wazamba със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker