Лестър – Тотнъм: +2.5g

BGBookmaker
август 19, 2024
19 Прегледи

Нашият съвет: Лестър – Тотнъм: +2,5g

19.08.2024 21:00

Лестър отпразнува завръщането си във Висшата лига след само едногодишна пауза, като триумфира във втора дивизия, в която доминира с 97 точки. От друга страна, Тотнъм, редовен участник във висшата лига, изпита разочарование в края на миналия сезон, когато изпусна четвъртото място и участието в Шампионската лига само с две точки.

Лисиците доминираха във втора дивизия благодарение на страхотната си защита – допуснаха само 41 гола. Това беше визитната картичка на треньора Енцо Мареска, който напусна в посока Челси. Той беше заменен от Стив Купър, който има опит от престоя си в Нотингам Форест. Лестър загуби опорната си точка Дрюсбъри-Хол, който също напусна в посока Челси, но от друга страна, от Спортинг дойде младото крило Фатау. Ще бъде интересно да се види дали Купър ще последва предпазливата игра, с която Лестър успя да се справи с една класа по-ниско.

През лятото Тотнъм се подсили с нападателя Доминик Соланке, а освен това клубът договори удължаване на наема на Тим Вернер от Лайпциг. Треньорът Постекоглу обаче трябва да измисли най-вече рецепта за балансирано представяне, тъй като това беше основният препъни камък за „шпорите“ през миналия сезон. Отборът губеше точки главно заради глупави грешки в защита, които идваха напълно неочаквано. Постекоглу обаче практикува стил, в който иска да вижда защитниците си да атакуват високо, което е значително рисковано.

На какво да заложим:

Активната, но рискована игра на Тотнъм логично води до мачове с по-голям брой голове. Миналата година „шпорите“ бяха най-успешният отбор по отношение на залозите на мачове, в които бяха отбелязани поне три гола. Такива случаи имаше в 30 от 38-те им гостувания.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

RABONAЗаложете на Rabona със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker