Латвия – Швеция: Резултат от първата третина и играта – Швеция

BGBookmaker
май 18, 2024
23 Прегледи

Нашата прогноза: Латвия – Швеция: Резултат от първата третина и мача – Швеция

18.05.2024 12:20

Съботната програма на Световното първенство в Острава ще бъде открита малко след обяд с националните отбори на Латвия и Швеция.

Латвийците имат в тазгодишния си състав седемнадесет бронзови медалисти от последния турнир. Представянето на най-добрия балтийски отбор обаче е доста смущаващо тази година, въпреки трите победи. Новакът от Полша бе победен от Латвия от позицията на голям хартиен фаворит едва в продълженията (5:4), както и от Франция (3:2). Единствените пълни точки бяха спечелени благодарение на крехката победа с 2:0 над Казахстан. Последният тежък директен мач с 1:8 от германците сигурно е удар по самочувствието на латвийците въпреки петата позиция.

Швеция е тази, която играе абсолютно добре. След четири изиграни мача те са единственият отбор в турнира, който все още няма загубена точка. Хокеистите на „Тре кронор“ са спечелили с 5:2 срещу САЩ, 5:1 срещу Полша, 6:1 срещу Германия и 3:1 срещу Казахстан. Заедно с Финландия те имат най-добрата защита до момента, като са допуснали само пет гола.

На какво да заложим:

Шведите чакат медал вече шест години. Тази година те са в страхотна форма и отново могат да мислят за достигане на върха. Те ще защитават непобедимостта си и срещу латвийците, които не са толкова силни, колкото бяха преди година. И в четирите двубоя на турнира световните шампиони от 2017 и 2018 г. излязоха за триумф в началните периоди. Те ще настъпят хубаво газта от самото начало и в събота.

Доверие:

8/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker