Испания – Грузия: победител Испания/повече от 2.5 гола в мача

BGBookmaker
юни 30, 2024
15 Прегледи

Нашият съвет: Испания – Грузия: победител Испания/повече от 2,5 гола в мача

30.06.2024 21:00

От осемте полуфинални мача Испания е най-големият фаворит, който ще се изправи срещу задкавказката сензация Грузия в Кьолн.

Ла Роха беше единственият отбор, който премина през групата със 100% резултат и без допуснат гол. С пълен състав те прегазиха Хърватия с 3:0 и Италия с 1:0, а с резервите победиха Албания с 1:0. Преди началото на турнира Испания не беше смятана за един от най-горещите претенденти за титлата, но в груповата фаза показа най-добрия футбол. Играта на отбора е бърза, изобретателна, всички играчи са в движение и с изключение на мача на откриването срещу Хърватия не оставят на съперниците си никакви шансове.

Испанците не подценяват нищо, те се готвят честно за Грузия, заяви на пресконференцията треньорът Луис де ла Фуенте, който изпитва уважение към съперника си. Отборът на френския треньор Вили Саньол успя да се възползва от минимума при дебюта си на Евро. След загубата на откриването с 1:3 от Турция те имаха късмета да направят равенство 1:1 с Чехия, а след това да настигнат Португалия (2:0), която вече беше сигурна в класирането и освен с Роналдо започна повече или по-малко с резервни играчи.

В сравнение с чешкия отбор грузинците са по-добри индивидуално, за разлика от нас те разполагат с играчи с разлика, способни да излизат един на един и да завършват точно. И това не са само Кварацхелия или Микаутадзе, най-добрият реализатор на турнира с три гола.

На какво да заложим:

Двата отбора се познават отлично, тъй като се срещнаха в последните две квалификации и всичките четири мача бяха спечелени от испанците (2:1, 4:0, 7:1, 3:1), като всеки път бяха отбелязани поне три гола. Можете да заложите на тази опция сега.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker