Испания – Германия: всеки отбор отбелязва по един гол – ДА

BGBookmaker
юли 3, 2024
15 Прегледи

Нашият съвет: Испания – Германия: всеки отбор ще отбележи гол – ДА

05.07.2024 18:00

Най-добрият отбор в настоящия турнир – Испания, ще се изправи срещу домакина Германия на четвъртфиналите, което обещава да бъде изключително атрактивен двубой. И двата отбора спечелиха своите групи, и двата отбора представиха нападателен футбол.

Лекият фаворит, въпреки неблагоприятното домакинство, е Испания. Възпитаниците на Луис да ла Фуенте нямат загубена точка на Европейското първенство, като в четири мача са отбелязали само един гол, и то отбелязан от Ле Норманд.

Отборът от Иберийския полуостров е страхотен в комбинациите, тимът няма нищо против да играе в блок, който може да отвори благодарение на играта си с едно докосване. Те са опасни и от бърз преход в атака, крилата Ламин Ямал и Нико Уилямс са способни да играят страхотно 1в1. Полузащитата отново може да стреля, Руис, Олмо и Родри вече успяха да вкарат голове в турнира. Кукурела също се намира в страхотна форма в Германия, оставяйки далеч назад неубедителните изяви на Челси.

Освен това Германия все още не е играла на вътрешно първенство, а подопечните на Юлиан Нагелсман са отбелязали гол във всеки мач. Въпреки това отборът играе без класически нападател с шипове, което малко се забелязва, отборът не разполага с толкова много сила в наказателното поле, колкото другите отбори.

Тах се завръща в състава след наказание за картони, така че ще има на разположение няколко чисти стопери, но те губят малко от пъргавината си. Домакините имат и известен проблем в крайните защитници, които не подкрепят нападението на отбора. Във всеки случай Германия има бърз преход към атака, като топ квартетът е в състояние да наводни испанската защита или да си помогне с удар от средна дистанция. Мусиала вече вкара 3 гола, пъргавият суперталант може да се разпише и този път.

На какво да заложим:

Испания е лек фаворит в четвъртфиналите, но и двата отбора могат да отбележат голове в този мач. Испания се е разписвала седем пъти подред, а Германия – осем пъти.

Доверие:

6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

RABONAЗаложете на Rabona със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker